Портал IDaMebel Vienna

Нет в наличии
Рейтинг:


  • Код товара: 6255
  • Артикул: IDaMebel Vienna (индивидуальный заказ)
IDaMebel Vienna розкішний портал для електричного каміна. Портал виготовлений з натуральних матеріалів, лицьова частина виробу реалізована за допомогою різьби по дереву (ручна робота). IDaMebel Vienna - оригінальна надскладне модель. Такий портал завжди виготовляється тільки під замовлення, що дозволяє клієнтові внести свої корективи в дизайн виробу. В ньому можна змінити колір, підкоригувати окремі робили, вибрати матеріал деревини (вільха, дуб, ясен). Матеріали у виробі (МДФ + масив + натуральний шпон) поєднуються для гарантії експлуатаційних можливостей порталу. Перевірена технологія виготовлення усуває ризики розсихання, розтріскування матеріалів в умовах нестабільної вологості в приміщенні. На фото зображений фронтальний варіант виробу, але його можна зробити і кутовим. Великі розміри порталу IDaMebel Vienna можна пропорційно зменшити під будь-який електричний камін.

Особливості:

- індивідуальний підхід до виготовлення кожної моделі;

-вибір кольору та відтінку, патини;

- можливість зміни розмірів;

- можливість корекції дизайну;

- вибір різновиди породи дерева.

Замовити портал IDaMebel Vienna для електрокаміна можна в інтернет-магазині Мікроклімат. Доставка здійснюється по всій Україні.

Інформація представлена для ознайомлення. Зовнішній вигляд та характеристики товару можуть відрізнятися від указаних тут. Точну інформацію про товар можна знайти на сайті виробника.

Основные характеристики
Вага
45
Гарантія
12 місяців
Країна-виробник товару
Україна
Розміри
1534x1203x565 мм

Написать отзыв

Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!