Портал IDaMebel Washington (индивидуальный заказ)

Нет в наличии
Рейтинг:


  • Код товара: 6256
  • Артикул: IDaMebel Washington (индивидуальный заказ)

 

Портал для електрокаміна IDaMebel Washington Шикарний, значних розмірів, складного дизайну, з вишуканими елементами різьби портал Washington зробить Ваш кабінет, вітальню або спальню кімнатою, в якій буде приємно знаходиться і витонченому людині і маленькій дитині.

 

Складні елементи різьби і масивна кришка, а так само великі розміри порталу зумовили його вартість. Виступаюча нижня частина дає Вам можливість використовувати її як місце, на яке можна поставити камінний набір, декоративну скляні дверцята або вазу. За Бажанням це місце може залишатися порожнім.

За бажанням замовника:
- можна виготовити портал в будь-якому кольорі;
- зробити його з вільхи, ясеня або дуба;
- виготовити його під будь-який електричний камін:
- зробити на його задній частині виріз під плінтус (додаткова опція). Це може бути простий Г-подібний виріз або фігурний (під форму Вашого плінтуса);
- ця модель порталу може бути зроблена в кутовому або фронтальному (пристінному варіанті). За Вашим бажанням можна зробити 2в1: до фронтального варіанту портал електрокаміна буде додаватися кришка на спеціальній опорі, завдяки якій можна буде поставити цей портал в кут;
- змінити розміри порталу згідно Вашим побажанням.

Замовити портал електрокаміна в магазині Мікроклімат просто - портали різної складності, з різних порід дерева в короткі терміни і з доставкою по всій Україні з гарантією.

 

Інформація представлена для ознайомлення. Зовнішній вигляд та характеристики товару можуть відрізнятися від указаних тут. Точну інформацію про товар можна знайти на сайті виробника.

 

Основные характеристики
Гарантія
12 місяців
Країна-виробник товару
Україна
Розміри
(ШхВхГ) 1460х1090х550 мм

Написать отзыв

Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!